S5 Zoka Transports - шаблон joomla Форекс
Harta

 

Intre activităţile propuse prin proiect a fost realizată o hartă digital- interactivă, creată ca o aplicaţie tip webmap. Uşor de utilizat, intuitivă, harta digitală conţine 72 de obiective memorial-comemorative din judeţul Ilfov (monumente, troiţe, obeliscuri, cruci, grupuri statuare, plăci memoriale etc).
Registrul din stânga este dedicat navigării şi selectării obiectivelor prin intermediul unor imagini sugestive pentru fiecare monument.
Registru central este dedicat hărţii propriu-zise care cuprinde toate obiectivele din judeţul Ilfov. Odată selectat un monument, o fereastră de informaţii sumare ne îndreaptă prin intermediul unui link către detalii suplimentare despre obiectiv (descriere, datare, fotografii, etc.).
Harta monumentelor dedicate Eroilor din Primul Război Mondial din Ilfov poate fi accesată de pe orice dispozitiv conectat la internet, PC, tabletă, smartphone. Informaţiile se pot distribui prin intermediul reţelelor de socializare, prin butoane special dedicate. Harta poate fi folosită ca un instrument educativ şi informativ cu privire la monumentele eroilor din judeţul Ilfov.

Date tehnice:
Aplicaţia a fost creată de Ciprian Sandu în cadrul Proiectului cultural "Monumente şi Eroi - Memoria Marelui Război. Proiect Pilot (jud. Ilfov)", realizat de Institutul Naţional al Patrimoniului, cofinanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.
Aplicaţia a fost realizată pe platforma ESRI, folosindu-se template-ul The Story Map Shortlist℠, bazat pe o hartă digitală din ArcGIS Online.
Aplicaţia poate fi accesată la: http://harta.marelerazboi-ilfov.ro/